Stress og traumebehandling

Stress og traumebehandling ​

Bipolar Refleksterapi er en kombineret Ansigts- og fod zoneterapi, der er fantastisk til forbyggelse af stress. Det er en særdeles præcis og dyb zone-punktfokuseret behandlingsform, hvor der først arbejdes på ansigtet og derefter afsluttes på fødderne, efter en bestemt plan.

Med denne metode , vil du på briksen opnå en fulstændig afslappet og afspændt tilstand- en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes du ved fortsat tryk til en endnu dybere niveau, en egentlig meditiv tilstand.

Netop denne tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense stress, emotionelle toxiner og dermed også gamle traumer, der er lageret i både bevidstheden og underbevidstheden.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcis det der skal til, for igen at kunne controllere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret. Denne behandling er sædeles god, hvis du er stresset, i ubalance, lider af depression, spiseforstyrrelse samt meget mere.

Med denne behandling reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau. Det betyder, at  store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.

Du behøves ikke at fejle noget, behandlingen i sig selv er wellness for krop og sind, og yderst vanedannende.

Åbningstider

Mandag 10 – 19
Tirsdag 10 – 19
Onsdag 10 – 19
Torsdag 10 – 19
Fredag 10 – 19
Lørdag 10 – 14
Søndag Lukket

Kontaktinformation

info@beauty-harmonie.dk
Tlf.: 60 65 82 83

Hobrovej 503/3
9200 Aalborg SV
/ved city syd

CVR: 41050209

Find os her