Japansk lifting

Japansk Lifting

Japansk lifting er en fantastisk og narturlig behandlingsmetode, som giver et naturligt ansigtsløft, forbedre hudens naturlige tilstand og minimerer aldersprocessen helt uden kirugi.

Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er Japansk lifting også en fantastisk afslappende anti-stress behandling, der samtidig afbalancerer alle kroppens funktioner.

Japansk lifting er en form for naturlig rynkereducerende massage af ansigtet hvor hud, væv og muskler afspændes, løftes og udrenses for affaldsstoffer. Det er en grundig ansigtsmassage, som er meget effektiv. Der arbejdes med muskler, kredsløb, lymfe og nervesystemet. Kroppens egen genopbygning og udrensning stimuleres.

Udover den Japansk inspirerede del, er der også elementer fra Sydamerikas oprindelige indianske befolkning, som brugte ansigtsmassagen som en del af en traditionel behandling. De opdelte ansigtet i zoner, som svarer til kroppens forskellige organer. Disse zoner har forbindelse til organerne via nervesystemet og meridianerne. Sammen med disse zoner og stimulering af nervepunkter i ansigtet, som kommer fra Østens akupressur, danner det grundlaget for Japansk lifting.

Japansk Lifting bliver tillige ofte brugt som en del af genoptræning af ansigtslammelse og andre muskel- eller neurologiske problemer relateret til ansigt, øjets muskel, tygge, synke, og talefunktion.

Japansk lifting er 100 % nydelse. Det er afstressende, sundt for huden, ægte selvforkælelse, rynkereducerende og en dejlig oplevelse til dig selv.

Behandlingen kan kombineres med Kosmetisk Cupping og Gua Sha.

Åbningstider

Mandag 10 – 19
Tirsdag 10 – 19
Onsdag 10 – 19
Torsdag 10 – 19
Fredag 10 – 19
Lørdag 10 – 14
Søndag Lukket

Kontaktinformation

info@beauty-harmonie.dk
Tlf.: 60 65 82 83

Hobrovej 503/3
9200 Aalborg SV
/ved city syd

CVR: 41050209

Find os her